Informació bàsica sobre Protecció de dades

Responsable:

UTILCENTRE SL

Finalitat:

Atendre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials.

Legitimació:

Consentiment de l’interessat.

Destinataris:

No es cediran dades a tercers, llevat obligació legal.

Drets:

Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així como altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir enviant un correu electrònic al responsable.

Procedència:

Del propi interessat.

Informació addicional:

Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la següent url: http://www.utilcentre.com/politica-de-privacitat

 

1- Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Entitat: UTILCENTRE SL – NIF: B62442629

Direcció postal: C/ Joan Armengol s/n - 08770 Sant Sadurni d'Anoia - Barcelona

Telèfon: 938913141

Correu electrònic: info@utilcentre.com

2- Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A UTILCENTRE SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

3- Durant quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió.

4-Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

  • Consentiment de l’interessat: Atendre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

5- A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No es cediran dades a tercers, llevat obligació legal.

6- Transferències de dades a tercers països.

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

7- Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

  • Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a UTILCENTRE SL estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.
  • Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a què van ser recollides.
  • En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, UTILCENTRE SL deixarà de tractar les dades, llevat per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  • Podrà exercitar materialment els seus drets de la següent forma: enviant un correu electrònic a info@utilcentre.com o una carta a C/ Joan Armengol s/n - 08770 Sant Sadurni d'Anoia - Barcelona.
  • Quan es realitzi l'enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l'interès legítim del responsable, l'interessat podrà oposar-se al tractament de les seves dades amb aquesta fi.
  • Si ha donat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment donat en qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • En cas de que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

8- Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem a UTILCENTRE SL procedeixen del propi interessat.